Kamarazenei találkozó

2024.04.16. 13:00

Füredi aranyeső a tapolcai rézfúvósoknak

A Tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola rézfúvós növendékei Balatonfüreden is remekül szerepeltek a napokban.

Szijártó János

Jól szerepeltek a Tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola növendékei Balatonfüreden, a Ferencsik János Zeneiskolában megrendezett II. Mester és Tanítványai Rézfúvós Kamarazenei Találkozón.

Haga Kálmán és tanítványai Henn Bálint, Tóth Hunor Ábel, Takács Zoltán, valamint Tóth Kristóf Szabolcs kvintettként már bemutatkoztak az idei zenei napokon Tapolcán, ezúttal Balatonfüreden kápráztatták el a közönséget
Haga Kálmán és tanítványai, Henn Bálint, Tóth Hunor Ábel, Takács Zoltán, valamint Tóth Kristóf Szabolcs kvintettként már bemutatkoztak az idei zenei napokon Tapolcán, ezúttal Balatonfüreden kápráztatták el a közönséget
Fotó: Szijártó János/Napló

A tapolcai intézményt három csoport képviselte, bemutatkozásukat két arany és egy kiemelt arany minősítés fémjelezte. Péni Béla igazgató és tanítványa, Almási Ádám duója arany minősítést szerzett, Haga Kálmán tanár és tanítványai, a Henn Bálint, Tóth Hunor Ábel, Takács Zoltán, Tóth Kristóf Szabolcs összeállítású kvintett szintén arany minősítéssel zárta a találkozót. A Haga Kálmán, Stegura Benedek, Tóth Kristóf Szabolcs és Nagy Hiláriusz Lőrinc összeállítású kvartett pedig kiemelt aranyt minősítést kapott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában