Helyi kultúra

2024.04.18. 11:00

Nyáresti koncertek Gyulakesziben

A Csigó Malomban idén is Nyáresti koncertek várják az érdeklődőket. Idén tizenöt koncertnek és egy különleges képzőművészeti kiállításnak ad helyet a malom Mesterek és tanítványok – Legyen a zene mindenkié címmel.

Tóth B. Zsuzsa

Az első koncert Akinek a madarak is Chopint énekelnek címmel Érdi Tamás előadása lesz. A zongoraművész estjén a zenei házigazda Mácsai János zenetörténész, aki Érdi Mártával, Tamás édesanyjával beszélget a többi koncertről, valamint Márta Tamásról írt könyvéről. A Mesterek és tanítványok című kötet bemutatása során videófilmrészleteket vetítenek Érdi Tamásról és mestereiről, Kocsis Zoltánról és Vásáry Tamásról a velük készült közös négykezes koncertek felvételeiből. Továbbá Tamás címmel válogatást tekinthet meg a közönség Tamás felesége, Érdi-Harmos Réka fotóiból. A koncertet követően kötetlen beszélgetésre, dedikálásra, Balaton-felvidéki borok kóstolójára invitálják a résztvevőket. A programsorozat június 28-a és augusztus 30-a között várja a vendégeket, Érdi Tamás koncertje június 28-án 19 órakor lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában