,,Járd ki, lábam!"

2024.04.08. 17:00

Táncosok elsöprő sikere az országos gálaműsorban

Balaton-felvidéki, Balaton-melléki és Vas vármegyei eszközös táncokkal mutatkozott be nagy sikerrel a Badacsony-Tördemic Néptáncegyüttes a hétvégén rendezett országos táncháztalálkozón.

Szijártó János

Amint arról az együttes közösségi oldalán beszámolt, újabb mérföldkőhöz érkeztek azzal, hogy a XLIII. Országos Táncháztalálkozó Muharay Elemér Népművészeti Szövetség ,,Járd ki, lábam!" esti gálaműsorában mintegy 300 táncossal léphettek fel közösen, ahol a  sármelléki Tüskevár Táncegyüttes és a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes táncosaival együtt mutathattak be a Balaton-felvidéki, Balaton-melléki, Vas megyei eszközös táncokat. 

Eszközös táncokat mutatott be nagy sikerrel a Badacsony- Tördemic Néptáncegyüttes a "Járd ki lábam!" esti gálaműsorában
Eszközös táncokat mutatott be nagy sikerrel a Badacsony- Tördemic Néptáncegyüttes a ,,Járd ki, lábam!" esti gálaműsorában
Forrás: Badacsony-Tördemic Néptáncegyüttes 

A Papp László Aréna zsúfolásig megtelt nézőteréről az érdeklődők fergeteges hangulatú produkciókat láthattak, a megérdemelt vastaps nem is maradt el. Az elsöprő siker a tehetséges táncosok felkészültsége és remek produkciója mellett Szabó Csaba művészeti vezető és Nagypál Anett női karvezető, koreográfus munkáját is dicséri. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában