labdarúgó nb III

2017.11.17. 19:08

Idegenben játszik a listavezető

Már csak idegenbeli meccsei lesznek ebben az évben az FC Ajka labdarúgócsapatának az NB III nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Az FC Ajka (szemben Horváth Péter) vasárnap a Dunaharaszti MTK otthonába hivatalos Fotó: Balogh Ákos

Továbbra is vezeti a harmadosztály nyugati csoportjának tabelláját az FC Ajka labdarúgócsapata, amely legutóbb, hazai pályán, a BKV Előre együttesét győzte le (2:0).

- Az első félidővel elégedettek lehetünk. Mind játékban, mind a helyzetek kihasználását tekintve rendben volt a csapat – tekintett vissza a múlt heti mérkőzésre Rozmán László. Az ajkaiak edzője a második játékrésszel kapcsolatban elmondta, csapata – okulva a korábbiakból – kissé biztonsági futballra váltott, ugyanakkor így is sok lehetőségük volt a gólszerzésre, és összességében magabiztosan nyertek.

Az FC Ajka (szemben Horváth Péter) vasárnap a Dunaharaszti MTK otthonába hivatalos Fotó: Balogh Ákos

Az ajkaiak két idegenbeli meccsel zárják az idény őszi részét, elsőként, most vasárnap a Dunaharaszti MTK vendégeként lépnek pályára.

- Nem ismerjük jól a dunaharasztiakat, hiszen ők korábban másik csoportban szerepeltek. Minden fellelhető felvételt megnéztünk róluk, igyekeztünk feltérképezni az erősségeiket és a gyengeségeiket. Egy stabil középcsapatról van szó, úgy gondolom, legalább olyan nehéz találkozó vár ránk, mint a legutóbbi idegenbeli fellépésünkön, a Csepel otthonában – fogalmazott a szakember.

A mérkőzés 13 órakor kezdődik.

A vendégeknél nem léphet pályára Kovács Gergő, a futballista a múlt héten szenvedett vállsérülést, és már meg is műtötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!