Stupián-ügy

2017.12.14. 17:24

Az olimpikon is kiáll a menesztett edző mellett

Kéri Bianka után a londoni olimpikon, Minczér Albert is megszólalt Tóthné Stupián Anikó VEDAC-ból való menesztése után. A lapunkhoz eljuttatott közleményében többek között arról ír, nem tud szó nélkül elmenni a történtek mellett.

B. Virág Rita

Stupián Anikóval Minczér tizenöt éven át dolgozott együtt, közösen vívták ki a 2012-es olimpiai részvételt, de emellett számos sikert és bajnoki címet ünnepelhettek együtt.

Nem érti, miért nincs szükség egy olyan trénerre, aki több mint száz tanítvánnyal dolgozik együtt, akinek a legnépesebb csoportja az egyesületen belül és akiért a sportolók egy emberként rajonganak.

Minczér Albert közleményét itt olvashatja:

Ma szomorúan olvastam, hogy edzőmmel Tóthné Stupián Anikóval nem hosszabbította szerződést volt egyesületem a VEDAC.Már kicsit több mint 1 éve nem vagyok napi kapcsolatban Anikóval, de a baráti viszony megmaradt és nem szeretnék szó nélkül elmenni a történtek mellett.

Anikóval 15 évig dolgoztunk együtt és számos sikert, bajnoki címeket világversenyeket végig küzdöttünk. Ezt az utat a 2012-es londoni olimpiával koronáztuk meg, amiért nagyon hálás vagyok Neki és a VEDAC-nak.

Viszont úgy gondolom, aki több mit 30 éve az egyesületért küzd nap mint nap nincs helye többet ott? Anikó több mint 100 tanítvánnyal az egyesület egyik legszélesebb bázisával rendelkező edző és Rá nincs szükség?

A nagy létszámú csoportból minden évben számos országos bajnok és válogatott kerül ki és Rá nincs szükség?

Úgy érzem, mint Veszprém olimpikon sportolója hangot kell adnom a véleményemnek.

Sportbaráti tisztelettel: Minczér Albert olimpikon

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!