téli teremfoci

2018.01.30. 10:21

Négy osztályban folyik a küzdelem

Az első fordulót bonyolították le a balatonfüredi téli teremlabdarúgó-bajnokságban. Huszonhat csapat lépett pályára, az első osztályban hárman is nullára nyerték meccsüket.

Horváth Gábor

A Cselzi FC (kék mezben) sikerrel kezdett Fotó: Pesthy Márton

A selejtezőt követően elkezdődtek a küzdelmek a balatonfüredi téli teremfoci-pontvadászatban. A részt vevő 29 együttes négy osztályban küzd a lehető legjobb helyezésért.

A Cselzi FC (kék mezben) sikerrel kezdett Fotó: Pesthy Márton

Az első játéknapon 26 csapat lépett pályára a Balaton Szabadidő Központban. Az első osztályban alaposan bekezdett a Vitorlás FC, amely 6:0-ra nyert, s ezzel az élre is állt. A legjobbaknál még két együttes nem kapott gólt a nyitányon, az Ada-Bau 2:0-ra, a PD-Truck 1:0 arányban hozta saját találkozóját. A játéknapon egyébként a legtöbb találatot, nyolcat a harmadosztályú DÖG FC szerezte.

A másodosztályban a Korona Panzió, a negyedikben pedig a Kávékolbász Kávézó vezet az első fordulót követően.

Eredmények: Berhida-PD-Truck 0:1, REFI-Cselzi FC 2:3, Döme SE-Red Scorpions Pécsely 3:5, DÖG FC-Hobbiszerelők 8:2, Balaton Alarm-Kávékolbász Kávézó 1:4, Pécselyi Beerkák-Raklap FC 4:4, Fészek Söröző-Tihany FC 2:4, Balatonakali-Alsóörs 2:1, Korona Panzió-Nívó 6:3, Ada-Bau-Bádogos 2:0, DS Veszprém-Kertai Autójavító 2:1, Vitorlás FC-Tótvázsonyi SE 6:0, Pocca Pince-Balatonszőlős 5:2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!