hátrányból álltak fel

2018.03.25. 20:29

Újabb veszprémi futballdöntetlen

Megint csak döntetlent ért el a VLS Veszprém NB III-as labdarúgó-együttese, így bár pontot szerzett, továbbra sem tudott előrelépni a tabellán.

B. Virág Rita

BKV Előre-VLS Veszprém 1:1 (0:0)

Budapest. Jv.: Csontos D. BKV Előre: Horváth G. – Csikortás, Illés, Balogh B., Bata, Csepregi, Huller (Németh Á. 82.), Sánta, Banai (Csanálosi 73.), Ihos, Miklósvári. Edző: Batári Csaba.

VLS Veszprém: Kis – Lupták (Gulyás 58.), Radványi, Dobsa, Gunther – Vass (Prágai 46.), Erőss – Irmes (Czimbalmos 67.), Bognár, Szabó – Balázs. Edző: Vágó Attila.

Gólszerzők: Csikortás 58., ill. Szabó B. 63.

Gyengén, álmosan kezdett a VLS, a BKV viszont több helyzetet is kidolgozott, szerencsére azonban Kis kapus jól tette a dolgát.

A szünet után aztán feljavult a Veszprém játéka, az első gólt mégis a hazaiak szerezték. Az 58. percben vitatható tizenegyeshez jutott a BKV, amit Csikortás ki is használt, 1:0.

A VLS nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, ami a 63. percben össze is jött: Szabó Bence kapott remek indítást, két védőt is faképnél hagyott és egy az egyben megoldotta a helyzetet a kapussal szemben, 1:1.

Nem sokkal később óriási lehetőséghez jutott a bakonyi alakulat, Czimbalmos szerzett labdát, majd a hazai védőket hátrahagyva törhetett kapura. Őt Balázs kísérte a túloldalon. Czimbalmosnak már csak annyi dolga lett volna, hogy a csatárhoz passzoljon, de végül a játékos teljesen leblokkolt, megbotlott és oda lett a gólszerzési lehetőség.

A 91. percben a játékvezető még érvénytelenített egy szabályos veszprémi találatot, így döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Nem érdemelt vereséget a VLS Veszprém, amely ezúttal is hátrányból állt fel és talált magára. A helyzetkihasználáson viszont feltétlenül javítani kell a bennmaradás érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!