VESZPRÉM

2018.04.10. 21:01

A házigazda nyerte a labdarúgó-emléktornát

Huszonkilencedik alkalommal rendezték meg a megyeszékhelyen a Bognár Zoltán labdarúgó-emléktornát, amelyen hazai siker született.

Horváth Gábor

Az eseményen hat utánpótláscsapat vett részt Fotó: VFC USE

A Jutasi úti műfüves sportcentrumban ezúttal az U-11-es korosztály (2007-ben születettek) képviselői mérték össze tudásukat, a tornán összesen hat alakulat vett részt.

A végeredmény: 1. Veszprémi FC USE piros, 2. Siófok, 3. VFC USE 2008, 4. VFC USE kék, 5. FC Ajka, 6. PELC.

A gólkirályi címet Regenyei Regő (PELC) érdemelte ki, a legjobb kapus Csomai Regő (Veszprém) lett, a legjobb mezőnyjátékosnak Ekbauer Tamást (Veszprém) választották.

Az eseményen hat utánpótláscsapat vett részt Fotó: VFC USE

Emellett minden csapatból díjazták a legjobb teljesítményt nyújtókat, ők pedig, VFC USE piros: Décsy Ádám, Beke Barnabás, Beődi Bence. VFC USE kék: Horváth Barnabás, Garai Zétény. VFC USE 2008: Ekbauer Tamás, Badics Gellért, Juhász Hunor. Siófok: Keller Bendegúz, Regenyei Regő. Pápai ELC: Banai Zétény, Pethő Zsombor. FC Ajka: Dallos Máté, Bakos Áron.

Az elismeréseket özvegy Bognár Zoltánné, Zsuzsa néni, Bognár Péter, Bognár András, valamint Szabó Péter, a VFC USE ügyvezetője és Vágó Attila, a VFC USE szakmai vezetője adták át a fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!