csúcsrangadó szentantalfán

2018.05.11. 15:09

Megye II: a második fogadja a harmadikat

Az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokság huszonharmadik fordulójának csúcsrangadóját Szentantalfán rendezik meg. A harmadik helyen álló hazaiak vasárnap 17-től a második Herendet látják vendégül.

Bényi Kálmán

A Nemesvámos (zöldben Kádár) rangadót vív Fotó: Balogh Ákos / Napló

Tapolca (5.)-Tótvázsony SE (8.): A tapolcaiak az előző fordulóban a Csabrendeket fektették két vállra magabiztos játékkal (4:0). Ez a siker azonban akkor ér valamit, ha a vázsonyiak ellen is begyűjtik mindhárom pontot, hiszen csak így maradhat esélyük a harmadik helyre.

A Nemesvámos (zöldben Kádár) rangadót vív Fotó: Balogh Ákos / Napló

Csabrendek (9.)-Csopak (6.): A vendégeknek már csak matematikai esélyük van a bronzérem megszerzésére. A sansz életben tartása érdekében mindenképpen nyerniük kellene a tavasszal még szerzett pont nélkül álló Csabrendek otthonában.

Szentantalfa (3.)-Herendi PSK (2.): Mindkét csapatról elmondható, hogy a legrosszabbkor torpant meg. A második helyen álló herendiek két hét alatt kiszálltak az aranyéremért folytatott csatából. A harmadik helyen álló Nivegy-völgyieknek sem úgy sikerült az előző játéknap, ahogyan azt eltervezték. Nagy meglepetésre Szalókon 2:0-s vereséget szenvedtek, és ezzel teljesen magukra húzták az Ősit.

Ősi PSK (4.)-Nemesszalók (10.): Az Ősi hazai pályán, míg a Nemesszalók idegenben vitézkedik igazán. Ebből kifolyólag egy jó mérkőzésre van kilátás. A tavalyi bajnoknak minden egyes pontra szüksége van, így nem engedhet meg magának több botlást.

Somló SC (11.)-T.-dörögd (7.): Az utóbbi időben megtáltosodott Somló SC ellen nagy formajavuláson kellene átesnie a vendégeknek ahhoz, hogy pontot vagy pontokat raboljanak a riválistól. A somlószőlősiek egy újabb győzelemmel, és a többi eredmény kedvező alakulása esetén akár a nyolcadik helyig is felkúszhatnak.

Nemesvámosi LSE (12.) -Öskü (13.): Kiesési rangadó. A 2018-ban elért eredmények alapján a vámosiak számítanak a találkozó esélyeseinek, de nem szabad lebecsülniük ellenfelüket, mert hamar a sereghajtó pozíciójában találhatják magukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!