parádés raliünnep

2018.12.09. 21:23

Mikulás Rallye: Olléék zártak az élen

Az Ollé Sándor, Czakó Janek (Skoda Fabia R5) egység nyerte a 22. Taxi4 Mikulás Rallye-t a Balogh János, Holczer Dániel (Skoda Fabia) és a Bútor Róbert, Tagai Róbert (Skoda Fabia R5) páros előtt.

Juhász-Léhi István

Ollé Sándor és Czakó Janek a Skoda Fabia R5 típusú versenyautóval száguld a dobogó felé

Fotó: Bodnár Boglárka/MTI

Megyei versenyzőink közül a Klausz Kristóf–Csányi Botond- duó a Ford Fiesta R5-tel a negyedik, míg Osváth Péter – akinek Nemes Csaba (Skoda Fabia R5) diktálta az itinert – a nyolcadik lett. A 20. helyen végeztek Varga Attiláék, míg Szabó Imréék a 29. pozícióban értek célba.

Ollé Sándor és Czakó Janek a Skoda Fabia R5 típusú versenyautóval száguld a dobogó felé Fotó: Bodnár Boglárka/MTI

A szokás szerint ismét parádésan megszervezett raliünnep talán leginkább várt durranása a Mol Racing Team Európa-bajnokságon szereplő Herczig Norbert–Ferencz Ramón-párosát kísérte, hiszen a csapat márkát váltott, és 2019-ben a Skoda helyett a vadonatúj Volkswagen Polo R5-tel áll rajthoz. Olyannyira, hogy Herczigék előfutóként végig is robogtak (jó kis murvás tesztként) az „ufójukkal” az idei Mikulás Rallye mezőnye előtt – maguk és a nézők legnagyobb örömére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!