két keréken

2019.06.08. 07:00

Bringás tehetségeket fedeztek fel Zircen

Harmadik alkalommal került megrendezésre a tehetségek felfedezését is céljául tűző Zirc Kerékpár Gyermek MTB Kupa a Zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola Köztársasági utcai épületének udvarán.

Kelemen Gábor

A Zirc Kerékpár Egyesület főszervezésében, Zirc Városi Önkormányzat társszervezésében megvalósuló sportesemény mit sem vesztett népszerűségéből, a négy korcsoportban ezúttal egy híján ötvenen álltak rajthoz.

A legnépesebb az Újonc „B” és az Újonc „A” fiú kategória volt, ahová egyformán tizenhatan neveztek be. Bár a verseny az általános iskolai korosztálynak szól, a szervezők óvodást is köszönthettek a szép számú mezőnyben.

Minden célba érkező csokit és ásványvizet vehetett át a Reguly Iskoláért Alapítvány jóvoltából, s a jól megérdemelt elismerő oklevél sem maradhatott el.

A helyezettek korcsoportonként és kategóriánként érem- és oklevéldíjazásban részesültek, a verseny lány és fiú abszolút elsője egy-egy kupát is átvehetett Zirc Városi Önkormányzat támogatásával. A verseny legtehetségesebbnek ítélt két versenyzője helyi vállalkozások felajánlásának köszönhetően különdíjban részesült. A díjakat Ottó Péter polgármester adta át.

A verseny helyezettjei korcsoportonként és kategóriánként: Újonc „C” lány: 1. Vajda Hédi. Fiú: 1. Polgár Bence, 2. Hunyadvári Vince. Újonc „B” lány: 1. Hunyadvári Virág, 2. Szöllősi Alíz, 3. Répás Nóra. Fiú: 1. Leszkovics Vince, 2. Varga Szabolcs, 3. Gerber Áron. Újonc „A” lány: 1. Szemmelveisz Dalma, 2. Répás Kata, 3. Kovács Anna Viktória. Fiú: 1. Csillag Benedek, 2. Orvos-Nagy Márton, 3. Csillag Bertalan. Gyermek lány: 1. Rottenbücher Ramóna. Fiú: 1. Móri Ádám, 2. Bognár Bálint, 3. Sömjén Benjámin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!