Újabb tesztmeccsek

2019.08.02. 07:00

Augusztus 8-án Budapesten szerepel a BKSE

Egerben lépnek pénteken pályára felkészülési találkozón a balatonfüredi kézilabdázók, akik a szintén élvonalbeli Mezőkövesd ellen gyakorolnak majd.

Horváth Gábor

A fürediek (a képen az új spanyol átlövő, Reina) második edzőmeccsüket játsszák ma Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Harmadik nyári edzőmeccsét vívja ma az idén bajnoki negyedik, Magyar Kupa-bronzérmes Balatonfüredi KSE, amely 18 órai kezdettel játszik a mezőkövesdiekkel Egerben. Csoknyai István együttese a múlt héten kétszer gyakorolt a Komló ellen, és mindkét alkalommal magabiztos sikert aratott.

A fürediek (a képen az új spanyol átlövő, Reina) második edzőmeccsüket játsszák pénteken Fotó: Pesthy Márton/Napló

Ezen a héten szintén két mérkőzés vár a Balaton-partiakra, akik szombaton is a Mezőkövesddel játszanak, a helyszín aznap Füzesabony lesz, a kezdési időpont 10.30.

Időközben kialakult a BKSE pontos bajnoki programja az NB I 2019/2020-as szezonjában. A Füred Veszprémben kezdi az évadot, a szomszédvári találkozót augusztus 25-én, vasárnap rendezik a királynék városában. Augusztus 31-én a Budakalász vendégeként szerepel a Csoknyai-csapat, amelynek a hazai bemutatkozása szeptember hetedikén a Gyöngyös ellen lesz. A találkozók 18 órakor kezdődnek. A Szegeddel október 16-án, idegenben meccselnek először a Balaton-partiak, az első Tatabánya elleni rangadó november 13-án, Füreden lesz.

A BKSE idén is részt vesz a Konkoly Károly-tornán, a budapesti eseményen augusztus 8-án a romániai Nagybányával, másnap a Ferencvárossal játszik az alakulat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!