Egészségesek a Veszprémi KKFT játékosai és edzői

A járványügyi hatóságok állásfoglalását követően folytatják a munkát a Veszprémi KKFT NB I-es férfi kézilabda együttesnél.

Bényi-Virág Rita

Forrás: pixabay

Hétfőn délután derült ki, hogy a MOL-Pick Szeged férfi kézilabda együttesnél is felütötte fejét a koronavírus. Az egyik játékos Covid-tesztje pozitív lett, ezért a Tisza-partiak azonnali hatállyal felfüggesztették az edzéseket és hatósági karanténba vonultak.

A szegediek az előírásoknak megfelelően értesítették azokat az a csapatokat, akikkel a közelmúltban játszottak, így például a Veszprémi KKFT-t. A bakonyiaknál pedig úgy döntöttek, amíg a járványügyi hatóságok állásfoglalása meg nem érkezik, addig felfüggesztik az edzéseket és a játékosok, az edzői stáb tagjai otthon maradnak, feleslegesen nem kockáztatnak.

Kedden reggel aztán kiderült, a VKKFT játékosai és edzői egészségesek, illetve megérkezett a járványügyi hatóságtól a válasz.

Mint megtudtuk, a hatóságok szerint nincsenek veszélyben a Veszprémi KKFT játékosai és edzői, ezért folytathatják a munkát. Tombor Csaba edző lapunknak megerősítette, újraindultak az edzések és gőzerővel készülnek a következő, Csurgó elleni bajnoki mérkőzésre, amelyet ha minden jól megy szeptember 19-én 18 órától bonyolítanak le a Veszprém Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!