NB III.

2020.11.15. 14:53

Sok helyzetet puskázott el a Perutz FC

Az NB III-as labdarúgó bajnokság 18. fordulójában 2-2-es döntetlent ért el a fővárosban a Perutz FC, mely saját magának köszönheti, hogy nem törte meg rossz szériáját.

Haraszti Gábor

A Perutz FC (sárgában) szeretne végre nyerni

Fotó: Balogh Ákos/Napló

THSE–Perutz FC 2-2 (0-1)

Budapest, zárt kapuk mögött.

Vezette: Iványi.

THSE-Szabadkikötő: Czerula – Révész, Vidnyánszky, Gere, Marosi, Gelencsér (Varga), Farkas, Végh (Juhász), Földi (Barabási), Németh, Gál. Edző: Tóth János.

Pápai Perutz FC: Horváth – Nagy T., Koronczai (Kalász), Bence, Böröczky – Zsirai, Baldauf – Hanzl, Szilágyi, Németh E. (Skriba) – Irmes. Edző: Lengyel Ferenc.

A 30. percben először rezdült meg a hazai háló, Irmes azonban lesről talált be. Öt perccel később Szilágyi kapáslövésénél védett nagyot Czerula, majd az ebből kialakult szögletet követően Nagy Tamás csúsztatásánál mutatott be bravúrt a hazai egyes.

A 37. percben megszerezte a vezetést a Perutz, Böröczky adott balról élesen középre, az ötösön érkező Irmes pedig a kapuba belsőzött, 0-1.

A második játékrész 15. percében Böröczky ugratta ki Irmest, aki nagy helyzetben a bal felső mellé helyezett.

Egy perccel később egy vendég labdavesztés után a tizenhatosnál ide-oda pattogott a labda, a legjobb helyen Földi állt, aki a jobb sarokba gurított, 61. perc: 1-1.

Tíz perccel később Böröczky tört be a tizenhatoson belülre és nagy erővel a jobb kapufát találta telibe.

A 78. percben fordított a THSE, Farkas tekert okosan a jobb sarokba, 2-1.

Öt minutummal később 10 emberre fogyatkozott a hazai együttes, egy szabálytalan szerelés után Varga kapta meg második sárga lapját. Öt perccel a rendes játékidő vége előtt egy szabadrúgást Nagy bólintott centikkel a bal kapufa mellé.

A 88. percben Irmes kapta meg a tizenegyespont környékén a labdát, majd egy átvétel után nagy erővel a léc alá lőtt 2-2.

A hajrában Skriba került nagy helyzetbe, ám lövés helyett a passzt választotta, így odalett a nagy lehetőség és a pápai siker.

Lengyel Ferenc: – Nem vagyok elégedett, nyerni akartunk, amire minden lehetőségünk meg is volt. Sajnos 0-1-nél és 1-1-nél sem tudtuk kihasználni a 100 százalékos helyzetünket, az ellenfélnek pedig gólokat adományoztunk. Még így is volt esélyünk a három pontra, sajnos a végén ismét rossz döntést hoztunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!