utánpótlás korúak helyezései

2021.01.19. 22:19

Tíz fővel indult a VEDAC az év első versenyén

Szekszárdon rendezték az év első futóversenyét, a Mezei Futó Liga második fordulóját, ahol a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) tíz fővel képviseltette magát.

Bényi Kálmán

Szekszárdon rendeztek mezeiliga-fordulót

Forrás: VEDAC

A szekszárdi megméretésre ezúttal egy szűkebb csapattal utazott el a VEDAC, csak utánpótlás korúakat indított az egyesület.

A férfiaknál az U18-as korosztályban Honti Marcell remek versenyzéssel a dobogóra is felállhatott. A hat kilométeres viadalon óriási hajrában dőlt el az érmek sorsa, a második helyezett Árvai Róbert mindössze három másodperccel előzte meg a veszprémi fiút. Ugyanitt Lents Barnabás a 13. helyen zárt.

A nőknél az U18-as korosztályban négy kilométert kellett teljesíteni. A veszprémiek közül Szemán Kitti tette ezt meg a leggyorsabban, amivel korcsoportjában a hatodik helyen ért célba. Mögötte holtversenyben Tóth Eszter és Rédling Renáta a hetedik lett, Arnhoffer Kata pedig a kilencedik.

Szekszárdon rendeztek mezeiliga-fordulót Fotó: VEDAC

Az U16-os férfiaknál Balogh Attila kilencedikként végzett, a nőknél pedig Szemán Kata hatodik helyét kell megemlíteni.

Klubtársai, Bognár Emma és Kovács Jázmin a mezőny második felével értek célba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!