Európa-bajnoki selejtező

2021.04.06. 17:07

Magabiztos kazahok

Vereséget szenvedett a magyar futsalválogatott, amely kedden Kazahsztán legjobbjait fogadta Európa-bajnoki selejtezőn.

Horváth Gábor

A világ élvonalához tartozó ellenfél hat gólt szerezve, könnyedén nyert a Budapesten rendezett találkozón, és ezzel be is biztosította csoportból való továbbjutását.

A mieinknek még szintén van esélyük arra, hogy kijussanak a jövő évi kontinenstornára, az utolsó fordulóban, jövő hét kedden csapatunk Fehéroroszországban lép pályára. A két, egyaránt hatpontos alakulat a második helyért küzd meg.

A 2022-es Eb-nek Hollandia, pontosabban Groningen és Amszterdam ad otthont január 19. és február 6. között.

A kazahok elleni mérkőzésen két veszprémi játékos volt keretben, Pál Patrik, és a kapus Sásdi Bálint képviselte a Balaton Bútor FC színeit. Két másik bakonyi, Komáromi Péter és Tatai József sérülés miatt nem játszhatott.

Eredmény: Magyarország–Kazahsztán 1-6 (0-4). Magyaro.: Alasztics, Dávid, Horváth N., Horváth Sz., Szabó, Nagy I., Szentes-Bíró, Vas, Rábl, Pál, Dróth, Sásdi, Hajmási, Siska. Szövetségi kapitány: Turzó József. G.: Dróth (24.), ill. Yesenamanov (4.), Valiullin (8.), Taynan (9.), Nagy I. (öngól, 14.), Douglas (22.), Akbalikov (32.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!