Az ötödik fordulót rendezték

2022.05.05. 17:59

Ugodon fordított a Péti MTE a megyei kupában

A Devecser, a Balatonszepezd, és a Péti MTE örülhetett továbbjutásnak a labdarúgó Veszprém megyei kupában. Az Úrkút SK játék nélkül lépett tovább a legjobb négy közé.

Horváth Gábor

A devecseriek (szürke szerelésben) a Szentantalfa ellen győztek

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Izgalmasan alakult az ötödik forduló a sorozatban. Két megye I-es gárda találkozóján a devecseriek kétgólos hátrányba kerültek a Szentantalfával szemben, a végén mégis ők örülhettek. A megye II-es Balatonszepezd magabiztosan nyert a megye III-as Kamond otthonában. A megyei másodosztályban szereplő ugodiak jól kezdtek a Péti MTE (megye I) ellen, a vendégek azonban két kapott után négy gólt szereztek.
Az Úrkút SK a Fűzfői AK-t fogadta volna a játéknapon, ám a vendégek nem utaztak el a találkozóra, így az Úrkút játék nélkül jutott tovább. A kupasorozat az elődöntőkkel folytatódik, a sorsolást hétfőn tartják.
Devecser SE–Szentantalfa 3-2 (0-0)
Devecser. Jv.: Keszthelyi T. Devecser SE: Nagy Sz. – Kiss L. (Tisonyai), Szabó D. (Burucs), Sipos Felícián, Király, Paksai, Sáringer, Szélessy, Venczel (Keller), Keringer, Temesi. Szentantalfa NVSE: Oláh – Dombi, Bertalan, Tóth K. (Borbély), Szigeti (Takács), Molnár B., Molnár K., Csillag, Stadler, Németh B., Vári Kovács. Gólszerzők: Király, Sáringer, Szabó D., ill. Molnár K., Szigeti.
Kamond FC–BÖKSC 1-5 (0-2)
Kamond. Jv.: Kiss Sz. Kamond FC: Péter – Nagy R., Nagy J. (Hári B.), Szántó, Németh J., Orosz, Horváth K. (Nagy T.), Tomor, Dékány, Mezei (Mórocz), Pécz.
Balatonszepezd ÖKSC: Kasza – Horváth P., Mile (Primusz), Kovács Ká. (Kovács Kr.), Balázs, Krómer, Horváth A. (Humli), Zömbik, Bujdosó, Szabó P., Szokolai.
Gólszerzők: Pécz, ill. Krómer, Szokolai, Zömbik, Balázs, Kovács Ká.
Ugod SE–Péti MTE 2-4 (2-1)
Ugod. Jv.: Takács T.
Ugod Sport Egyesület: Tóth A. – Sári, Gödri, Vesztergom, Szommer, Zsirai, Kocsis (Kovács K.), Egyed (Szécsi), Czere (Györkös), Zsoldos, Váradi Z.
Péti MTE: Varga Zs. – Gyurcsek, Pálfi, Petróczi, Horváth B., Fodor, Rados, Keszthelyi (Morina), Bóka, Tálos, Szőke.
Gólszerzők: Zsoldos (2), illetve Fodor (2), Petróczi, Horváth B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!