A játékosok nem kívánnak többet pályára lépni

2023.01.20. 16:20

Megye I: visszalép a TIAC a bajnokságtól?

Felröppent a hír, miszerint a tapolcai felnőtt csapat tavasszal már nem lép pályára a labdarúgó megye I-ben. A vezetőség cáfolja az információt.

A tapolcaiak a 13. helyen állnak a tabellán Fotó: Penovác Károly

A TIAC VSE nem szerepelt jól ősszel a labdarúgó megye I-ben, a tapolcaiak csak 12 pontot gyűjtöttek az első félévben, ez a 13. helyre elegendő a tabellán. Jelenleg mindössze három riválist tud megelőzni a korábban sokkal eredményesebben szereplő társaság, amelynek sok gondja volt az elmúlt hónapokban. A problémákat jól mutatja, hogy a csapat eddigi utolsó meccsén, az Úrkút SK elleni bajnokin mindössze hét játékossal tudott kiállni.

Következő találkozója február 18-án, az Ajka Kristály ellen lenne a TIAC-nak, a feltételes mód azért indokolt, mert a csapat háza tájáról napvilágot látott hírek szerint a játékosok nem kívánják folytatni a megye I-es pontvadászatot.

A TIAC VSE vezetősége arról tájékoztatta lapunkat, hogy a visszalépésről kizárólag az elnökség dönthet, erre a játékosok nem jogosultak. Az elnökség értékeli a helyzetet és továbbra is igyekszik megoldást találni a felmerülő gazdálkodási nehézségekre. A cél az, hogy a TIAC tavasszal is ott legyen a megye I-es mezőnyben. Ha ez nem jön össze, akkor arról az elnökség tesz hivatalos bejelentést. Az U19-es pontvadászatban viszont biztosan továbbra is ott lesznek a tapolcaiak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!