Kézilabda-rangadó

2023.03.31. 17:00

Huszonkét pontos csapatok csatája

A Csurgót fogadja április 1-én (18.00) a Balatonfüredi KSE a férfi kézilabda NB I-ben.

Horváth Gábor

Szűcs Bencéék remek formában vannak

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Az összecsapás igazi rangadó, hiszen a tabella ötödikje fogadja a hatodikat, ráadásul mindkét alakulatnak 22 pontja van.

A balatonfürediek szép komlói sikert (32-19) tudhatnak maguk mögött, előtte pedig elverték a NEKA és a Fejér-B.Á.L. Veszprém csapatát, azaz igencsak jó formában vannak György László tanítványai. A Balaton-partiak idén csak a Telekom Veszprémmel és a Szegeddel szemben maradtak alul a bajnokságban.

A Csurgó csapata ezzel ellentétben nem mutat pozitív képet, a Somogy vármegyeiek az előző két meccsükön nem tudtak nyerni. A múlt héten meglepetésre hazai pályán kikaptak egy góllal Dabastól, azt megelőzően döntetlent játszottak Budakalászon.

Az esélyek tehát a BKSE mellett szólnak, persze hiba lenne leírni a jó erőkből álló csurgóiakat. A két csapat őszi mérkőzésén, Csurgón egyébként sima füredi siker született, az a találkozó 26-37-es végeredményt hozott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!