Futsal NB I

2023.04.21. 18:00

A Haladás érkezik

Az 1. Futsal Club Veszprém hazai pályán fogadja a listavezetőt a felsőházi rájátszás hatodik fordulójában.

Balogh Dávid

A bakonyiak kemény mérkőzésre számíthatnak

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Fehér Zsolt együttese a három hozott pontnak, illetve a három döntetlennek köszönhetően a hatcsapatos rájátszás ötödik helyén áll hat ponttal. 

A veszprémiek legutóbb a Berettyóújfaluval csaptak össze, azonban a hajdúságiak már az első játékrészben eldöntötték a találkozót (3-0). A Haladás bajnokesélyeshez méltó módon szerepelt eddig, öt mérkőzésből négyszer nyert, és egyszer kapott ki, meglepetésre a DEAC-tól, 5-2-re. 

A vasiak hét hozott pontjukkal, illetve a hozzá gyűjtött tizenkettő egységgel az első helyen állnak 19 ponttal. Mögöttük négy ponttal van lemaradva a Berettyóújfalu. A szombathelyi alakulat érdekelt a Magyar Kupa négyes döntőjében is, ahol majd azzal a Kecskeméttel csap össze, amely kiejtette a bakonyiakat a 4. fordulóban. Az első meccsen a Bács-Kiskun vármegyei csapat idegenben 3-0-ra győzött, majd a visszavágón egy igazán gólzáporos mérkőzésen 7-6-ra lépte le Evertonékat. A veszprémiek a felsőházi rájátszásban a legkevesebb gólt lőtték, szám szerint hatot, és a legkevesebbet is kapták, tízet (holtversenyben a Berettyóújfaluval). 

A két együttes a rájátszás első fordulójában játszott egymással utoljára, akkor Dróth Zoltán második félidei találatával gyűjthette be a pontokat a Haladás. Az 1.Futsal Club Veszprém–Haladás VSE bajnoki mérkőzés szombaton 19 órakor kezdődik a Március 15. úti Sportcsarnokban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!