Aerobik diákolimpia

2023.04.05. 11:34

Mindenki készülhet az országos döntőre

Aerobik diákolimpia nyugat-magyarországi elődöntőjének adott otthont a Városi Sportcsarnok az ajkai Sportváros Nonprofit Kft és a Magyar Torna Szövetség Aerobik Szakága szervezésében.

Tisler Anna

Fotó: Gyarmati László

Geri Gyula, a Sportváros Nonprofit Kft ügyvezetője köszöntőjében köszönetet mondott a gyerekeknek a felkészülésért, a szülőknek és az edzőknek a segítségért. Az idén Veszprém vármegyéből csupán az ajkai VIVA Fitnesz SE sportolói vettek részt, akik iskolájukat képviselték a fordulón. A náluk folyó munka minőségét mutatja, hogy minden induló egység bejutott az országos döntőbe.  Az Ajkai Eötvös Loránd-Kossuth Lajos Általános Iskola tanulója, Szikora Fanni Basic Aerobik UPII. női egyéni kategóriában harmadik helyen végzett. A Fekete István-Vörösmarty Mihály Általános Iskola két egységgel vett részt, Basic Aerobik UPII. trió kategóriában Samu Barbara, Talabér Dóra, Vizi Rebeka aranyérmet, Basic UPI párosban Szimeiszter Blanka és  Talabér Alíz bronzérmet szerzett.  A városlődi általános iskola sportolója,  Lénárt Janka, Támton Nóra, Támton Zsófia Basic Aerobik UPII. trióban a negyedik helyen végzett. Az Ajkai Gimnázium Technikum Szakképző Iskola Általános Iskola Sportiskola és Kollégium Bánki Donát Intézményegysége aerobikosai is kiválóan szerepeltek. Basic Aerobik UPI női egyéniben Egressy Boglárka második, Tóth Virág hatodik lett, valamint a Basic Aerobik UPI  csoport tagja, Böröczky Tícia, Cosentino Miriam, Egressy Boglárka, Tóth Virág megszerezte a győzelmet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!