1. Futsal Club Veszprém

2023.07.04. 09:38

Korosztályos válogatott játékost igazoltak

Korosztályos válogatott játékossal bővült az 1. Futsal Club Veszprém kerete, az NB I-es csapat új igazolása az Aramis SE-ből érkezett.

Horváth Gábor

A veszprémi futsalklub bejelentette, hogy hosszú távú szerződést kötött Lux Bence Gáborral. A 19 éves játékos eddig az Aramis SE együttesében futsalozott, érdekesség, hogy az előző idényben nagypályán is szerepelt, a Dabast erősítette az NB III középcsoportjában.

Az utánpótlás-válogatott, ballábas játékos nagypályán 25, kispályán 20 felnőtt tétmeccsen lépett pályára a 2022/2023-as szezonban. A Dabas 16. lett az NB III-as pontvadászatban, az Aramis SE felsőházba jutva ötödikként zárta a futsal élvonal küzdelmeit.

Lux mellett egy kapussal is szerződést kötöttek a bakonyiak: a 23 éves Oswald Dániel az ELTE-BEAC csapatát erősítette, a fővárosiakkal az utolsó helyen végzett az első osztályban.

Az. 1. FC Veszprém bronzérmet szerzett az előző évadban, és az egyesület már bejelentette, hogy több alapember – Tatai József, Bencsik Ádám, Alekszander Gavrilovics, Spandler Mátyás, Everton Felipe - is marad az alakulatnál, amelyet továbbra is Fehér Zsolt irányít. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!