Veol Sportpodcast: (futsal)harcosok klubja

2023.08.18. 07:00

A csapatomért tűzbe megyek, a játékosaimért meghalnék

A veszprémi és magyar futsal rajongóknak nem kell bemutatni Fehér Zsoltot, aki egy fanatikus szakember, „ezer fokon ég” a pálya mellett, és játékosai ennek megfelelő intenzitással harcolnak a játéktéren. A bakonyiaknál most azon dolgoznak, hogy ez a küzdőszellem bajnoki aranyat eredményezzen. Fehér Zsolttal erről is beszélgettünk az idény első hazai mérkőzése előtt.

Horváth Gábor

Fehér Zsolt eddig két bajnoki bronzérmet és egy Magyar Kupa diadalt ért el a veszprémi csapattal

Fotó: Nagy Lajos/Napló

Elsöprő sikerrel kezdte a bajnokságot az 1. Futsal Club Veszprém az NB I-ben. A bakonyiak az Újpest csarnokába látogattak az első fordulóban, a hétfő esti meccs 6-2-es vendégsikert hozott. A Veszprém igazi nagy csapat képét mutatta, egy olyan társaságét, amelynek van tehetsége, ereje, önbizalma, tudja mit akar, és komoly tervekkel rendelkezik. A szurkolók máris kíváncsian és bizakodva várják a folytatást!

Az első hazai bajnoki (péntek 18.30, az ellenfél a Berettyóújfalu) előtt Fehér Zsoltot, az 1. Futsal Club Veszprém szakvezetőjét láttuk vendégül stúdiónkban.

Fehér Zsolt és Horváth Gábor újságíró a stúdióban
Forrás: Mediaworks

A szakember beszélt a célokról és elvárásokról, a magyar tehetségekről, a hazánkban szereplő légiósokról és arról is, hogy mit él át a pálya mellett egy-egy mérkőzésen.

A beszélgetést itt lehet meghallgatni:

Témája van, hozzászólna, kérdezne?

Írjon erre a címre: [email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!