Biztos veszprémi siker

2023.09.09. 08:58

Három piros lapot is hozott a budaörsi kirándulás

Az Aramis SE igyekezett keményen játszani, de csak részben sikerült megnehezítenie az 1. FC Veszprém dolgát a futsal NB I ötödik fordulójában.

Horváth Gábor

Tatai József most is betalált, már nyolc gólnál jár a szezonban

Fotó: Fülöp Ildikó/archív

Aramis SE–1. FC Veszprém 2-5 (1-2)

Budaörs. V.: Kovács G., Wittner, Mákos. Aramis SE: Csikós – Horváth N., Gáspár, Vattamány, Bognár B. Csere: Bukodi, Kövesdi, Gellérfi, Szeghy, Moga, Berkes, Szücs, Lévai, Erdősi. Edző: Tánczos Tibor.

1. Futsal Club Veszprém: Spandler – Tatai, Everton, Gavrilovics, Gerencsér. Csere: Oswald, Fridrich, Molnár R., Dorogi, Bognár, Ábrahám, Fellembek, Kiss M., Lux. Edző: Fehér Zsolt.

Három siker és egy döntetlen után esélyesként érkezett Budaörsre az 1.FC Veszprém, amely a negyedik percben meg is szerezte a vezetést. Everton szabadrúgásból a kapufát találta el, a kipattanó labdát egy igazítás után Fridrich vágta a kapuba kilenc méterről, 0-1.

A 12. percben megint szabadrúgás után született gól, csak ezúttal hazai oldalon, Horváth készítette le a játékszert Bognárnak, aki tüzelt, a labda a veszprémi lábak között utat talált a hálóba, 1-1.

A 18. percben Molnár Raul centerjátéka volt eredményes, a bakonyiak játékosa szépen „dugta el”a labdát, majd a rövid alsóba passzolt, 1-2.

Fordulás után nehéz helyzetbe került a Veszprém, Gavrilovics ugyanisa 22. percben megkapta második sárga lapját (a szerbet színészkedésért állították ki), de sikerült kivédekezni az emberhátrányt.

A 24. percben aztán tovább robogott az 1. FCV, Tatai első lövését még védte Csikós, a kipattanót viszont a rutinos játékos hat méterről, ballal a jobb alsóba továbbította, 1-3.

A 27. percben zárkózott az Aramis SE, Kövesdi bombázott szabadrúgásból Spandler kapujának bal felső sarkába, 2-3.

A 30. percben jött is a válasz, labdát szereztek a veszprémiek, gyors Fridrich-Tatai-Kiss M. összjáték után utóbbi passzolt a hálóba, 2-4.

A 36. percben Kövesdi piros lapot kapott, miután visszarántotta a kapura törő Evertont. Gyorsan sikerült kihasználni az emberelőnyt, Everton célzott pontosan, 36. perc: 2-5.

A 38. percben Bognár talpalt bele Dorogiba, a hazaiak játékosa egyből piros lapot kapott.

Több esemény már nem történt, kemény meccset nyert meg magabiztosan az 1. FCV.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!