Hazai bajnoki előtt

2023.11.09. 10:30

Igyekeznek felnőni a feladathoz

Nagy kihívás elé állítaná a Fejér-B.Á.L. Veszprém november 11-én (szombat, 18 óra) a Csurgói KK-t, ám nem csupán megnehezíteni szeretné az ellenfele dolgát, hiszen kézilabdázói a bravúr lehetőségéről sem mondanak le.

Király Ferenc

Nagy dolog lenne egy hazai bravúr a bakonyiaktól

Fotó: Nagy Lajos/Napló-archív

Eddig visszafogott teljesítményt nyújtottak az NB I-ben Éles József és Danyi Gábor edzőpáros tanítványai, az őszi nyolc forduló során csak egy diadalt arattak, az így gyűjtött két ponttal pedig utolsó előttiek a tabellán. Leendő riválisuk a kilencedik, úgy, hogy az egrieket kilenc, a dabasiakat nyolc, a balatonbogláriakat három góllal győzték le, míg az FTC-vel döntetlenben maradtak. Legutóbb odahaza kaptak ki a komlóiaktól, de a hétvégi csatának így is az esélyesei.

Hári Leventéék bizonyítanák, hogy az eddig mutatottnál többre képesek, egyúttal nem akarnak az előző játéknapok történésein rágódni – remélhetőleg a közelmúlt vereségei valóban nem vették el a kedvüket. A vetélytárs persze nyerne a Március 15. utcai teremben, ami tovább nehezíti a helyzetüket. A mieink az elmúlt napokban sokat és jó hangulatban dolgoztak, vagyis jeleznék, hogy van erejük és tartásuk: igyekeznek felnőni a feladathoz. Lassan eljutnak oda a bajnokságban, hogy nem elegendő számukra a tisztes helytállás, a felvillanások, az, hogy sokakban jó benyomást keltenek, küzdeniük kell a sikerért. Ha stabilizálják a védekezésüket, a fal mögött lesz kapusteljesítmény, jól összpontosítanak és kiküszöbölik a hibáikat, megalapozhatják az akaratuk érvényesülését.

Sportolóik mindenesetre fogadkoznak, hogy a hozzáállásukon nem múlik majd a siker, küzdeni és hajtani fognak, hogy a szakmai stábjukban ne maradjon hiányérzet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!