A forduló rangadója

2024.01.08. 12:13

A héten folytatják a bajnokságot a veszprémi röplabdázók

A női röplabda NB I-ben szereplő VESC közel egy hónap után játszik újra bajnoki mérkőzést. Szombaton a TFSE otthonában van jelenése Tumpech Ádám együttesének.

Balogh Dávid

A forduló rangadóját vívja szombaton a VESC

Fotó: Nagy Lajos/Napló-archív

A veszprémi csapat az idei szezonban nagyszerűen szerepel. Az eddigi kilenc mérkőzésükből hetet megnyertek, és csupán kétszer maradtak alul. Jelenleg 21 egységgel állnak a tabella 4. helyén.

Rendkívül jól vették az akadályokat Tumpech Ádám tanítványai, az első öt mérkőzésüket megnyerték, majd november végén egy nem várt vereséget szenvedtek el a Budaörstől hazai pályán. A következő fordulóban a veszprémiek a BVSC-Zuglótól kaptak ki könnyedén. A bakonyiak az előző hetek után nem törtek meg, és a múlt szezonban bronzérmet szerző Vasast múlták felül idegenben, majd az év utolsó meccsén az MTK-t győzték le.

Szombaton a VESC-re nagy feladat hárul, ugyanis a listavezető TFSE otthonába látogat. A fővárosiak 24 ponttal állnak a pontvadászat élén, és csupán egyszer kaptak ki, nagy meglepetésre a gödöllői alakulattól.

Az élmezőny még mindig egyben van, és bárki előzhet szinte bárkit, így nagyon fontos mérkőzés előtt állnak a veszprémi lányok. A TFSE-VESC női röplabdamérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!