Hagyományos sorozat

2024.01.09. 14:30

Elkezdődött a füredi teremfoci

A selejtező első fordulójával elrajtolt a balatonfüredi körzeti teremlabdarúgó-bajnokság. A küzdelemsorozatban 24 csapat vesz részt.

Horváth Gábor

A selejtező első fordulóján már túl vannak a csapatok Fotó: Nagy Lajos

Az együttesek hagyományosan a selejtezőben döntik el, hogy ki, melyik osztályban szerepel majd a három közül. A szervező Balatonfüredi Kispályás Labdarúgó Szövetség a résztvevőket – erősorrend alapján kialakított kalapokat használva - hat csoportba sorolta, ahol három forduló alatt dőlnek el a végső helyezések. Az első helyezettek és a két legjobb csoport második alkotja majd az első osztály mezőnyét, a többi csoport második és a négy legjobb csoport harmadik lesz másodosztályú, a maradék csoport harmadikak és a csoport negyedikek a harmadik vonalban szerepelhetnek.

A mérkőzéseknek a Balaton Szabadidő Központ ad otthont.

A selejtező első fordulójának eredményei: Cselzi FC-Balatonszepezd 3-2, Kispadosok-Tihanyi ifi 8-2, ABA Wood-Villalakók 7-0, Nívó-Barbi Presszó 8-0, Zibunda-Helyzet FC 7-4, Reál Margit-Pocca Pince 2-7, Eldorado-Hárskút SE 7-0, Aromax-Hilal Füred 4-2, PD Truck Litér-Bádog Mágus 4-1, VAS-ASS – Hentellér 1-5, Kertdoki Alsóörs-Sóly SE 4-2, REFI-Anda Festékáruház 7-0.

A selejtező a hétvégén lezárul, szombaton és vasárnap is rendeznek fordulót. Mindkét nap délelőtt 11 órakor kezdődik a program. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!