Folytatódott a teremfoci

2024.01.30. 09:23

Két hibátlan csapat maradt a füredi mezőnyben

A harmadik fordulót követően kettő száz százalékos csapat maradt a balatonfüredi, körzeti teremlabdarúgó-bajnokságban.

Horváth Gábor

Szoros, izgalmas a küzdelem a balatonfüredi terembajnokságban Fotó: Nagy Lajos

A Balaton Szabadidő Központban rendezett eseményen legutóbb két fordulót bonyolítottak le, a második és a harmadik játéknap után két csapat maradt hibátlan. A másodosztály (PD Truck Litér) és a harmadosztály (Vas-Ass) listavezetője áll három sikerrel. Érdekesség, hogy az első vonalban négy alakulat is veretlen még (az éllovas Aromax mögött az ABA Wood, a Nívó és a Kertdoki Alsóörs sem kapott ki eddig), de senki sem száz százalékos.

Eredmények, a második fordulóban: Barbi Presszó-Anda Festékáruház 2-3, Balatonszepezd-Cselzi FC 1-4, Vas-Ass – reál Margit 3-0, Helyzet FC-Hárskút SE 2-2, Sóly SE-Pocca Pince 4-4, Villalakók-Hilal Füred 0-12, Kispadosok-Kertdoki Alsóörs 1-2, ABA Wood-Aromax 1-1, Tihany ifi-PD Tuck Litér 2-3, Nívó-Eldorado 8-4, Bádog Mágus-Hentellér 1-5, Zibunda-REFI 0-4.

A harmadik fordulóban: Cselzi FC-Hentellér 2-2, Anda Festékáruház-Helyzet FC 2-4, Nívó-Zibunda 3-3, Tihany ifi-Bádog Mágus 4-2, Hilal Füred-Barbi Presszó 4-1, Pocca Pince-Balatonszepezd 3-1, Kertdoki Alsóörs-ABA Wood 0-0, PD Truck Litér-Sóly SE3-1, Villalakók – Vas-Ass 1-4, Hárskút-Reál Margit 2-6, Eldorado-Kispadosok 1-8, Aromax-REFI 2-1.

A következő játéknapot február 4-én, vasárnap rendezik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!