Felkészülés

2024.01.18. 09:18

Nyolc góllal verték a Csurgót a fürediek

A Csurgóval játszott edzőmérkőzést a Balatonfüredi KSE hazai pályán.

Horváth Gábor

Két edzőmeccsen már túl vannak a fürediek Archív fotó: Fülöp Ildikó

Az NB I-es tavaszi rajtra készülő kézilabdacsapatok hajtós, jó meccset játszottak egymás ellen. Az első félidőt követően a balatonfürediek 12-8-ra vezettek, s végül 29-21 arányban nyertek.

A BKSE csapatának ez volt a második felkészülési találkozója a télen, korábban a Ferencváros otthonában léptek pályára György László tanítványai. A mérkőzésen 36-24-es hazai siker született.

A Balaton-partiak pénteken ismét játszanak, a PLER-Budapest vendégei lesznek edzőmeccsen. A fürediektől hiányzik Andó Arián és Bóka Bendegúz, ők a németországi Európa-bajnokságon szerepelnek. 

A BKSE az NB I tabellájának 10. helyéről folytatja majd a pontvadászatot, az idei első körben, február 3-án az Egert fogadja. A Magyar Kupában is érdekelt lesz az együttes, amely február 6-án a NEKA otthonában igyekszik kivívni a továbbjutást. 

A balatonfüredi kézilabdával kapcsolatos hír, hogy a soron következő hétvégén rangos U20-as korosztályos felkészülési tornát rendeznek a városban. A Füred Kupa 2024 elnevezésű viadalon a házigazda mellett a NEKA, a Pick Szeged és a Dabas szerepel. A mérkőzéseknek a Forrás Sportcsarnok ad otthont szombaton és vasárnap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!