Veol podcast

2024.03.13. 18:04

Jensen az űrből jött, de hová tűnik Remili zsenije?

A Helyzet Podcast idei első adásában elsősorban a Telekom Veszprémmel foglalkoztunk, de szóba került az FC Ajka fantasztikus sorozatot produkáló csapata, az NB III-as Veszprém és Balatonfüred, illetve a vármegye I-es foci kicsit váratlan izgalmai is.

Horváth Gábor

A Telekom Veszprém kulcsjátékosai közül ketten, Nedim Remili és Mike Jensen

Fotó: Fülöp Ildikó/Napló

A Telekom Veszprém a harmadik helyen zárta a kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörét, így a nyolcaddöntőben a Szegeddel találkozik. Ezzel kapcsolatban beszéltünk:

- a Magdeburg ellen elbukott hazai derbiről.

- a szurkolók csalódottságáról.

- Nedim Remili elképesztő képességeiről, amelyek néha „eltűnnek” Veszprém-mezben.

- az újonc Mike Jensen kapusról, aki úgy véd a bakonyiaknál, mintha az űrből jött volna.

- a csoportkör statisztikáiról.

 

Az FC Ajka NB II-es labdarúgócsapata egy rendkívül gyatra ősz után egészen elképesztő teljesítménnyel kezdte a tavaszt. Mi áll a sikersorozat hátterében? Hogyhogy nem tudnak gólt kapni? Mit hozhat a folytatás? 

A futball NB III-ban élre állt a Veszprém és a balatonfürediek is szép sikerrel kezdték a tavaszt. Bartusz Dániel elképesztő formában van, két meccs alatt hét gólig jutott!

Kicsit váratlanul szoros az aranycsata a labdarúgó vármegye I-ben, a címvédő és éllovas úrkútiakat két Balaton-parti csapat szorongatja és ott van elől a Pápa is. Frissült a megyei foci, több tehetséges fiatal is szerepel a mezőnyben.

 

A mikrofonnál Balogh Dávid és Horváth Gábor újságírók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!