kormánypárti győzelem

2019.10.14. 13:07

Áldozó Tamás maradt Pápa polgármestere

Pápán maradt a korábbi polgármester, Áldozó Tamás, aki a Somogyi-galériában várta az eredményeket. Szoros küzdelemben, a szavazatok 48,9 százalékával győzött Grőber Attila, az ellenzéki összefogás polgármester-jelöltjével szemben, Marton Sándor független jelölt pedig a szavazatok 5,5 százalékát nyerte el.

Laskovics Márió

Áldozó Tamás és Kovács Zoltán országgyűlési képviselő az eredményváró ünnepségen

Fotó: Laskovics Márió/Napló

– A tíz képviselőjelölti helyből kilencet szereztünk meg. Az eredmény sok mindenről árulkodik, sok mindent kell értékelnünk, de köszönjük szépen a bizalmat. Huszonkilenc éve vezetjük a várost, még újabb öt évig biztosan megtesszük. Pápa tizenkettedik polgármestere vagyok, és öt évig még én is maradok.

Áldozó Tamás és Kovács Zoltán országgyűlési képviselő az eredményváró
ünnepségen
Fotó: Laskovics Márió/Napló

Egy biztos, nekünk van programunk, csapatunk és erős akartunk ebben a városban. Kíváncsi leszek a megyei közgyűlési eredményekre, mert az alakít a pártok közti sorrenden – értékelt Áldozó Tamás polgármester, aki a nyilatkozik után szimpatizánsai körében ünnepelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!