Hírek

2010.01.10. 12:25

Műtét vár a Slayer basszusgitáros-énekesére

Kénytelen volt elhalasztani a közeljövőre tervezett turnéjának összes állomását a Slayer. Az amerikai rockzenekar basszusgitáros-énekesét nyaki ideggyökér-bántalmai miatt meg kell operálni, ezért egy időre fel kell hagynia a koncertezéssel.

Gyuricza Ferenc

Tom Araya a tavaly októberi turné során érzett fájdalmat a hátában. Bár az akkori új-zélandi, ausztrál és japán koncerteket az egyre növekvő kínok ellenére sem mondták le, hazatérve azonban orvoshoz fordult a zenész. Ekkor derült ki, hogy nyaki ideggyökér-bántalmai csak műtéti úton kezelhetőek. Akkor minimális beavatkozásokat el is végeztek, ezek azonban kevésnek bizonyultak, így Tom Araya-ra komolyabb műtét vár.

A Slayer ez év első felében először az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában lépett volna színpadra, majd március-áprilisban Európa lett volna soron. A műtét miatt azonban az összes lekötött dátumot törölni kellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!