Hírek

2011.02.21. 07:53

Katus Attiláék megtornáztatták Ajkát

Ajka - Katus Attila és Hajdu Noémi aerobikedzésével zárult az országos diákolimpia első fordulója az ajkai sportcsarnokban.

Juhász Bálint

Az aerobikversenyen 210 versenyző indult  volt, aki egyénileg, de többen voltak párosan, trióban vagy csoportosan. Az ajkai Borsos Miklós Általános Iskola Dobó Katica utcai épületének tanulói sikeresen szerepeltek, az egyik kategóriában elsők lettek. A Forma Fitt által indított másik két csapat pedig negyedik helyet szerzett. 


A Magyar Tornaszövetség Aerobik Szakága és a Forma Fitt Sportaerobik Egyesület által szervezett rendezvényre csaknem háromszázan látogattak el, az aerobiknap fő programjai mellett egészség-megőrző termékeket, sportruházatot, gyümölcsöket vásárolhattak a kiállítóktól. Egész nap szivacs játszóház, ugráló, csúszda, kreatív foglalkozások, lufibohóc és arcfestés várta a kicsiket. Az aerobik-napról az ajkai Best Rádió fiatal csapata élőben tudósított.

A verseny után Hajdu Noémi ajkai edzővel és Katus Attila világ- és Európa-bajnok személyi edzővel mozoghattak az ajkaiak, ugyanis ők tartottak aerobikedzést.
Vida Veronika, a Forma Fitt SE vezetőedzője lapunk kérdésére elmondta:  Nehéz volt megszervezni a napot, azonban sok szülő és a Magyar Tornaszövetség is segített, így nem volt gond. Ezentúl minden évben szeretnénk rendezni valamilyen országos szintű rendezvényt, akár az egy fokkal nehezebb - Magyar Kupának is megfelelő helyszín lenne Ajka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!