Hírek

2011.03.29. 08:40

Ha van gyászlobogó, legyen babazászló is!

Miért van az, hogy ha valaki végleg eltávozik közülünk, tiszteletére fekete zászlót tűzünk ki, viszont ha egy kisbaba érkezik közénk, őt nem köszöntjük zászlóval?

Napló Online

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szerint ez lehetne másképp is, ezért országos szintű és reményeik szerint évtizedekig tartó kezdeményezést indítanak útjára, amelynek keretében a csatlakozó önkormányzatok, közintézmények és otthonok is zászlót tűznek ki épületeikre, ha újszülött érkezik közéjük.

A hagyomány elindtásához legelőször szükség van egy zászlóra, amit most bárki megtervezhet. Az értékelésnél a szép, egyszerű, könnyen kivitelezhető, lehetőleg egy fehér zászlóra vasalható, kifejező műveket részesítik előnyben. A terveket a [email protected] vagy a Három Királyfi Intézet Nonprofit Kft.,  1016,  Bp, Mészáros u. 58/A címre lehet küldeni.

Az első négy helyezett, amellett, hogy egy szép hagyomány elindításában vállalhat szerepet, egy wellness hétvégén is részt vehet egy kísérőjével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!