Hírek

2011.04.20. 17:55

Erdei nyuszivárás

Kup - A környezeti nevelést nem lehet elég korán elkezdeni. Ezt tartották szem előtt a Bakonyerdő Zrt.-nél is. Szerdán a húsvét és a Föld napja közeledtével a kupi erdei iskolájukba óvodásokat hívtak.

Tremmer Tamás

A meghívásnak eleget téve szerdán 130 Pápa környéki kisgyermek népesítette be a társaság kupi Esterházy Oktatási Központját.  Farkas Judit, a cég pályázati és kommunikációs vezetője a Naplónak elmondta, a kicsiket játékos formában próbálják a természet szeretetére nevelni, ennek megfelelő programot állítottak össze részükre. És hát nem feledkeztek meg a közelgő ünnepről sem. A gyermekek lovagolhattak, volt számukra arc- és tojásfestés, tojáskeresés, használhatták a játszóteret. Kemendy Géza kerületvezető erdész a Tallós Pál Tanösvényen kísérte végig a kicsiket, akiknek közben az erdei életről, az erdész munkájáról adott számot.
Az óvodásokat kérdezni sem kellett, a sok kacaj, a vidám, kipirult arcok láttán mindenki megnyugodhatott, rendkívül jól érezték magukat az erdei környezetben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!