Hírek

2012.04.03. 12:50

Vasvillával a zene ellen

Zavarhatta a kocsiból szóló zene azt a középkorú bakonynánai férfit, aki vasvillával támadt egy takarmányt árusító autósra - tájékoztatott a rendőrség.

Napló Online

A hétfői bejelentés szerint egy ismeretlen személy kérdőre vonta az árust, amiért zenélve árul takarmányt Bakonynánán. Az árus tájékoztatta a férfit, hogy engedélye van az árusításra. Ekkor a férfi egy vasvillával több alkalommal beszúrt a gépkocsi lehúzott ablakán, majd mikor hátramenetbe kapcsolt és tolatni kezdett, akkor a vasvillával betörte a jármű első szélvédőjét. A sértett a szúrások elől megpróbált kitérni, azonban a bántalmazó így is eltalálta bal combján és könyökén, könnyű sérüléseket okozva.

A helyszíni adatgyűjtés és nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a vasvillás támadó egy 48 éves bakonynánai férfi. A rendőrök a gyanúsítható személyt a Zirci Rendőrőrse előállították, majd a Veszprémi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során közlekedési bűncselekmény miatt is felelnie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!