Hírek

2012.10.06. 21:04

Pisztrángfesztivál Tapolcán

Tapolca - A pénteki megnyitóval immár második alkalommal vette kezdetét a háromnapos tapolcai pisztráng- és borfesztivál a Malom-tónál.

Szijártó János

A változatos események és népművészeti vásár mellett a gasztronómia kapott idén is főszerepet, természetesen kiemelten a halételek és a finom borok, illetve a magyar pálinkák álltak a fókuszban. Pénteken este a színpadon a Groupn Swing Swing & Boogie Show zenekar lépett fel, majd a Hobby nosztalgiaegyüttes szórakoztatta a közönséget. Szombaton délelőtt igazi látványosságként került a figyelem középpontjába a „pisztrángkiszákolás”.

Az egész napos gyerekprogramok, a játékok, egyebek között a vízibiciklis gyorsulási és akadályverseny, a Kinizsi Táncegyüttes gyermekcsoportjai, illetve a Péterfy Bori & loveband zenekar és a Sonny and his Wild cows zenekar Mr. rhythmand Blues esti produkciója is kellemes szórakozást nyújtott a vendégeknek. Ma is várja az érdeklődőket a vásári hangulat gyerekszigettel, illetve 17 órakor a Pannonia Allstars Ska orchestra zenekar koncertjével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!