Hírek

2013.01.30. 13:29

Vizsgálat indult a sümegi fagyhalálról

A megyei főkapitányság sajtóügyeletén arról tájékoztattak, hogy a sümegi haláleset ügyében közigazgatási hatósági eljárást indítottak.

Halmos György

Az önkormányzat hivatalos tájékoztatást kért és kapott a rendőrségtől, ami szerint a haláleset nem közterületen, hanem a kórház belterületén történt. Január 26-án a késő esti órákban érkezett a bejelentés a kórházból, miszerint két időskorú nő a pszichiátria épületéből ismeretlen helyre távozott. A rendőrjárőr az eltűnt személyek keresésére indult, rövid időn belül a kórház területén megtalálták őket, egyikük azonban már halott volt, a másik nőt az ajkai kórházba szállították.

A napokban a győri kórház udvarán szinén holtan találtak egy nőt, aki megfagyott. Az ápolási osztályon fekvő nő kiment az épületből az udvarra, az ápolók és az orvosok azonban nem vették észre. Órákkal később találtak rá, amikor már halott volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!