Hírek

2014.01.09. 16:50

Lapunkkal nyertek

Veszprém - Csütörtökön találkoztunk azokkal az olvasóinkkal, akik a Nagy Mozaikkereső játékunkon értékes tárgyakat nyertek.

Barták Péter

A nagy sikerű Edda-koncert előtt sorsoltuk ki közjegyző jelenlétében a játékunk nyerteseit a szelvények több ezer beküldője közül. Megyénkben laptopot nyert Földesi József Bakonynánáról és Segesdi Karolina Gyulafirátótról. Egy takarítógéppel lett gazdagabb a bakonynánai Rátkai György.

A boldog nyertesek csoportja nyereményeikkel a Napló Házgyári úti szerkesztőségében (Fotó: Penovác Károly)

Kerékpárt nyert Ferenczi Péter (Ajka), Éder Ferenc (Tapolca), Szedlák János (Pápa), Laki János (Veszprémfajsz), id. Kiss Sándor (Szentgál) és Schöngrundtner Lőrinc (Bakonynána).

A nyeremények átadásakor Barták Péter főszerkesztő elmondta: érdemes a Naplóval játszani ebben az évben is, mert sok értékes nyeremény vár az olvasókra. Nem is beszélve a megyekártyaprogramról, amely egész évben rendelkezésre álló megtakarítási lehetőség, amellyel akár az előfizetés többszörösét is el lehet érni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!