Hírek

2016.08.31. 19:10

Látogatottsági rekord - Háromnapos rendezvénnyel búcsúztatták a nyarat

Pápa (mel)- Rekordot döntött a látogatók száma a hétvégén a Várkertfürdőben. Több mint 9 ezren keresték fel a létesítményt A minden jó, ha a vége jó! címmel meghirdetett nyárbúcsúztató rendezvényen. A változatos programok mellett igazi strandidő várta a fürdőzőket.

A háromnapos rendezvény első napjára csillagfényes éjszakai fürdőzést szerveztek a házigazdák. Az esti buli résztvevői ejtőzhettek az élmény- és a meleg vizes medencékben, az extrém kalandok kedvelői kipróbálhatták a csúszdatornyot, a megszomjazók pedig koktélokat, kávékülönlegességeket kóstolhattak a koktélbárban. A derült ég ellenére hűvös volt az éjszak, így az érdeklődés eléggé szerény volt, de akik részt vettek a programon, nagyszerűen érezték magukat.

Szombaton aztán a remek idő sokakat kicsalogatott a strandra. A vendégeket a fürdőzésen, a napozáson és a játékokon kívül egyéb programok is várták. - Kézműves-foglalkozást szerveztünk a kisgyermekes családok számára. Természetesen vízhez, nyárhoz kapcsolódó apróságokat készíthettek a gyerekek. Rendeztünk egy amatőr fekvenyomó-bajnokságot is. Az erőpróbán férfiak és nők egyaránt részt vehettek. A lányoknak 20 kilóval, a fiúknak 60 kilóval kellett fekve nyomniuk. A feladat szerint mindenkinek 20 kinyomást kellett teljesítenie. A vendégek többségének ez sikerült is. Óriási érdeklődés kísérte a megmérettetést - mondta Huszár Hajnalka, a Várkertfürdő marketing- és értékesítési vezetője.

A teljes hétvégéhez hasonlóan vasárnap is rekordot döntött a látogatók száma: összesen 4687-en keresték fel a létesítményt
Archív fotó: Várkertfürdő

Vasárnap a zené volt a főszerep. A Pápai Musical Stúdió a legismertebb hazai slágereket hozta el a Várkertfürdő vendégeinek. Ezen a napon rekordot döntött a látogatók száma. Mint azt Huszár Hajnalkától megtudtuk, ösz-szesen 4687-en keresték fel a létesítményt. A pápaiakon kívül nagyon sokan jöttek Győrből, Veszprémből, de érkeztek Sopron környékéről, Mosonmagyaróvárról, Budapestről, Tatabányáról és Szlovákiából is a nyárbúcsúztató rendezvényre. A látogatók számát illetően nemcsak a vasárnap döntött rekordot, hanem a hétvége is. Összesen több mint 9 ezer vendéget regisztráltak a három nap alatt.

- Úgy látszik, a jó idő, a programok és a nyárvége meghozta a vendégek kedvét. Az ide szezon legjobb hétvégéje volt ez - összegezte a rendezvény mérlegét a marketing- és értékesítési vezető. Ám a nyár ezzel még nem ért véget a Várkertfürdőben, ugyanis a strand szeptember 4-ig várja a fürdőzni, napozni, csúszdázni vágyókat. A strandzárást követően is van lehetőség a szabadtéri fürdőzésre: a termálfürdő kiuszómendencéje és a termálkert egész évben nyitva tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!