Hírek

2017.04.04. 17:46

Ököllel támadt ismerősére a balatonfüredi férfi

Balatonfüred - Egy többszörösen büntetett férfi ismét bűncselekményt követett el, amiért fegyházra ítélték.

Mátételki András

A füredi P. Tamást először még fiatalkorúként ítélték el rablás kísérlete miatt. Ezt követően is több eljárás indult ellene. Csalásért, rablásért súlyos büntetéseket kapott, legutóbb öt év fegyházbüntetéséből 2011 nyarán szabadult. Másfél évvel később ismét a rendőrségen találta magát.A 32 éves férfi 2013. januárban arról értesült, hogy ismerőse elárulta őt a barátnőjének azzal, hogy elmesélte neki, a vádlott megcsalja. P. Tamás ezen begurult, majd elment a későbbi sértett lakására, hogy elégtételt vegyen rajta.

A csaliként beígért üzletből nem lett semmi, viszont P. háromszor ököllel fejen vágta a sértettet, aki ettől maradandó fogyatékosságot szenvedett. Ugyanis ettől kezdve a bal fülére már nem hallott olyan jól, mint korábban, illetve bizonyos hangoknál azóta zúg a füle. A Veszprémi Járásbíróságon az erőszakos, többszörös visszaeső P. Tamást másfél év börtönre ítélték.

A törvényszék súlyosbított a döntésen: a férfinek három és fél évet fegyházban kell letöltenie, s feltételes szabadságra nem bocsátható. Az ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!