Hírek

2017.08.08. 15:20

Riói hangulatot idéz - A Csopakabán egyaránt felpezsdült a vér és a víz is

CSOPAK - Jó hangulat, vérpezsdítő zenék, csinos lányok, sármos férfiak, negyven fok árnyékban. Mindezek jellemezték a hetedik alkalommal megrendezett Csopakabánát a település strandján.

Szendi Péter

Szinte egy tűt sem lehetett leejteni, olyan sokan voltak a megalakulásának idén kilencvenedik életévét ünneplő fürdőtelepen.

Az egész napos rendezvénysorozat délelőtt zumbával kezdődött. Délután egy igazi ütős show-ra került sor, amikor is fellépett a Drumsters formáció. Fergeteges koncertet adtak, több zenei stílust hallhatóvá tudtak varázsolni. Afrikai, brazil, és a kubai salsa ritmusvilágát is becsempészték a hallgatóság soraiba, megalapozva ezzel a jó hangulatot.

Kora este vérpezsdítő brazil showtáncra került sor. Miami, Görögország, Olaszország és Franciaország után Csopakra is megérkeztek a gyönyörű latin-amerikai táncosok, hogy elhozzák Brazília ritmusait, híres riói karneváljuk forró hangulatát   Fotó: Szendi Péter

Kora este vérpezsdítő brazil showtáncra került sor. Miami, Görögország, Olaszország és Franciaország után Csopakra is megérkeztek a gyönyörű latin-amerikai táncosok, hogy elhozzák Brazília ritmusait, híres riói karneváljuk forró hangulatát. Képzett táncosokkal, fantasztikus jelmezekkel, táncelemekkel, egy igazán magával ragadó show részese lehet a közönség.

Az este a Barrio Latino zenekar koncertjével ért véget, akiket a közönség kétszer is visszatapsolt. Az első magyarországi timbazenekar, magyar és latin-amerikai zenészek közreműködésével fergeteges hangulatot teremtett. A formációhoz 2013-ban csatlakozott a Hondorasból származó énekes, Mario Ochoa is. A csapat zenéjét egy szerencsés véletlen folytán fedezte fel a Grammy-díjas hangmérnök és lemezkiadó Michael Lazarus.

Csopakon tehát már nemcsak a híres helyi néptánccsoportnak örvendezhetett a publikum, hanem brazil táncosoknak, latin-amerikai zenészeknek és egy igazán ütős együttesnek is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!