Hírek

2014.03.17. 09:17

Arbas Socías Anabel Viktória lett 2014 február hónap szépe

Arbas Socías Anabel Viktória kapta a legtöbb olvasói szavazatot, így ő lett 2014 február hónap szépe.

Bajdó Bettina

Idén is lehetőséget adunk arra olvasóinknak, hogy szavazzanak a hónap legszebb lányára. Arbas Socías Anabel Viktória kapta a legtöbb szavazatot, így ő lett február hónap legszebb lánya.

Ahogy megválasztottuk az év lányát, folytatódik a sorozatunk, hiszen idén is kíváncsiak vagyunk arra, hogy ki nyeri el az önök tetszését a 2014-es évben. Az olvasók februárban is szavaztak, múlt hónapban is sok voks érkezett. A legtöbb szavazatot Arbas Socías Anabel Viktória kapta. A 17 éves veszprémi lány jelenleg tanuló. Szabadidejét nagyon szívesen tölti utazással, emellett szeret modellt állni is. Érdekli a divat, a szépségápolás és szereti követni az aktuális trendeket is.

A második helyre Horváth Hanni került. Hanni 16 és, Sormáson él, a Dr. Mező Ferenc Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskolában tanul. Elárulta, érdekli a fotózás, szeret érdekes könyveket olvasni, és természetesen jókat bulizni és kirándulni.

A harmadik helyre Barbalics Anita került a szavazatok alapján. A 22 éves veszprémi lány a vendéglátásban dolgozik, emellett eladó is. Hobbija a tánc, szabadidejében legszívesebben jó zenéket hallgat és filmeket néz.

A verseny ezzel nem ér véget, hiszen a hónap során bemutatott legszebb, legszimpatikusabb lányokra továbbra is lehet szavazni. A tizenkét hónap letelte után pedig majd lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága Év lányát választhatják meg az interneten szavazók.

1. helyezett: Arbas Socías Anabel Viktória, az olvasók 33,33 %-a szavazott rá

Arbas Socías Anabel Viktória

2. helyezett: Horváth Hanni, az olvasók 19,24 %-a szavazott rá

Horváth Hanni

3. helyezett: Barbalics Anita, az olvasók 11,82 %-a szavazott rá

Barbalics Anita

további szépségek:

Anda Laura

Barabás Csenge

Bognár Ivett

Bohoda Alexandra

Erdős Csilla

Gömöri Diána

Horváth Tímea 1

Horváth Tímea 2

Katona Terézia

Kiss Aletta

Kovács Gabriella

Krüger Viktória

Kürnyeg Nikoletta

Major Martina

Nagy Kitti

Németh Eszter

Németi Petra

Orsós Andi

Polgár Nikolett

Soós Rebeka

Szabó Nelli

Székely Petra

<a href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1433" _mce_href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1433" title="2014 február hónap szépe szavazás">2014 február hónap szépe szavazás</a>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!