Várjuk!

2024.05.23. 20:00

Szicíliából Badacsonyba utazik a gyönyörű énekesnő

Ázsia Expressz, utána szicíliai látogatás, majd egy hosszú hétvége a családdal, és most szombaton este Badacsony. Cserpes Laura este 8 órakor lép fel a badacsonytomaji városnapi rendezvényen a rajongók örömére.

Szijártó János

Forrás: MW-Archív

Az énekesnő, miután hazatért az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatásáról, Szicíliából örvendeztette meg a rajongókat – írta a ripost.hu Cserpes Laura különleges utazása kapcsán, ami nagyon fontos számára.  Egyik fotójánál így fogalmazott: Egyik legkedvesebb utazásom. Hamarosan hozok még képeket és videókat. Az énekesnő betartotta a szavát, elárasztotta követőit szebbnél szebb bejegyzésekkel. Eszerint hatalmas élmény volt számára Szicília, igencsak élvezte az ottani életet, megnézte az Etnát, elment Savocába, ahol A keresztapa című film híres esküvői jelenetét forgatták. Laura teljes szívvel ajánlotta a helyet azoknak, akik még nem jártak a szigeten, de gondolkodnak rajta. De mint minden jónak, a szicíliai utazásnak is vége szakadt, bár a hazaérkezése egy szuper hétvégével folytatódott, ahogy ő fogalmazott bejegyzésében. A családdal töltötte a hosszú és élményekben gazdag pünkösdi hétvégét, ami többek között egy badacsonyi látogatást is tartogatott számára. Alig pár nap múltán, most szombaton, május 25-én ismét a Balaton partjára érkezik, megint a Badacsony lábánál lesz a gyönyörű énekesnő, ám most színpadra is lép a badacsonytomaji városnapi rendezvényen este 8 órakor.

A badacsonytomaji városnapi program plakátja szerint a rendezvény arca, Cserpes Laura
A badacsonytomaji városnapi program plakátja szerint a rendezvény arca Cserpes Laura
Fotó: szervezők

Az már csak ráadás, hogy követők, rajongók, zenekedvelők ezúttal új frizuráját is láthatják élőben, ugyanis Laura váltott. Mint pár nappal ezelőtt egyik bejegyzésében írta, körülbelül tíz éve ugyanúgy hordja a haját, és úgy érezte, szüksége van egy kis frissítésre. Arra, hogy a frizura frissítése konkrétan mit eredményezett, a szombat esti közönség választ kap Badacsonytomajon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában