Hírek

2016.04.08. 08:19

Balesetveszélyes aknafedél a játszótér mellett

Balatonalmádi – Nem javítás miatt kellett elmozdítani az egyik kábelszolgáltató aknafedelét, mely közel egy hétig állt balesetveszélyesen egy játszótér mellett.

Heffler Péter

Egy neve elhallgatását kérő olvasónk jelezte szerkesztőségünknek, hogy Balatonalmádiban, a Fűzfői út egyik játszótere mellett közel egy hete elmozdítva található egy aknatető. Elmondása szerint fogalma sem volt, kihez fordulhatna a problémával, egyedül pedig nem tudta visszatenni a nehéz fedelet, közben pedig attól tartott, hogy egy gyerek vagy egy állat beleeshet az aknába. Először a balatonalmádi önkormányzattól kértünk segítséget, majd az egyik kábelszolgáltatótól, mivel a kábeleken jól látható volt a cég neve.

Már nem jelent balesetveszélyt az aknatető
Fotó: Napló

A Balatonalmádi Városgondnokságtól Agg Z. Tamás intézményvezető volt segítségünkre, aki megkeresésünktől számítva egy órán belül biztosított bennünket, hogy a fedél visszakerült a helyére.

Elmondta, hogy a közterület-felügyelet munkatársai járőrözéssel folyamatosan ellenőrzik a közterületek állapotát, és jelzik, adott esetben meg is szüntetik a hasonló balesetveszélyeket. Az említett kábelszolgáltatótól eközben megtudtuk, hogy a hálózati elosztóelemen az elmúlt két hétben nem végeztek javítást, tehát a tetőt sem kellett elmozdítaniuk, így feltételezhetően rongálás történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!