Hűségkártya

2009.08.12. 15:10

Tíz százalék a jogosítványhoz

Veszprém - Tíz százalék kedvezményt biztosítanak Hűségkártyás olvasóinknak a B kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez a Schvéder Oktatási Központban.

Mátyus Tamás

A járművezetői tanfolyamon kívül többfajta képzést is indítanak, például targoncavezető, emelőgép-kezelői, árufuvarozó, személyszállító, fakitermelő és raktárkezelő, a teljes képzési lista honlapjukon megtalálható. 


Ifj. Schvéder Mihály: Jó reklámfogásnak tekintjük a Hűségkártyát
(Fotó: Andrónyi András)

Az oktatási központban a Közép-Dunántúli Regionális Mentőszolgálattal karöltve munkahelyi elsősegélynyújtó tanfolyamot is indítanak, ahol a tanulók mentőtisztek bevonásával sajátíthatják el a szükséges ismereteket. 
 
A Hűségkártya által nyújtott tíz százalék kedvezmény azonban egyelőre csak a B kategóriás tanfolyamhoz, valamint a régóta nem vezető, de jogosítvánnyal rendelkező személyek ismeretfelújító oktatásához jár.  

- Jó reklámfogásnak tekintjük a Hűségkártyát, ami idővel a minőség és a megbízhatóság zálogává válhat - fejtette ki véleményét ifj. Schvéder Mihály ügyvezető igazgató.  

- Hűségkártyával talán a fiatalok jönnek majd inkább, ők hamarabb kaphatók az újdonságokra, de minden korosztályt nagy tiszteletettel várunk - tette hozzá. 
 
A legközelebbi tanfolyam péntek reggel 8 órakor kezdődik, általában kéthetes periódusokban indítják őket 7-8 fővel, hogy a kiscsoportos foglalkozásokon a tanulók a lehető legjobban sajátíthassák el az elméleti anyagot. 

A Schvéder Oktatási Központban a napokban történik meg egy új szimulátor üzembe helyezése, melyen az autóvezetési vészhelyzeteket gyakorolhatják hallgatóik. 

A járművezetői képzés résztvevői egy órát ingyen gyakorolhatnak rajta, de tervezik szélesebb körű elterjesztését is, hogy előzetes bejelentkezés alapján bárki kipróbálhassa.
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!