Ingatlanbazár

2023.10.28. 11:30

Borospince, vendéglátó-, klubhelyiség, apartman és lakás - egyben!

Ez az ingatlan Badacsonytomajban alkalmas minden olyan tevékenységre, amely biztosíthatja a megélhetését. Van benne egy hatalmas borospince, mellette egy rendezvények megtartására is alkalmas klubhelyiség, 3 apartman, egy 115 négyzetméteres lakás. Ha szeretne medencét, építhet, mert engedély van rá. A telek pedig akkora, hogy még több apartmannal is bővítheti. Ha megnézi a képeket, nem marad Önben kétely, hogy megéri-e megvenni!

Veol.hu

“Badacsonytomaj az északi part gyöngyszeme. Itt található a parttól nem messze ez az egyedi ingatlan. Miért egyedi?

Mert egyszerre borospince, vendéglátó-, klubhelyiség, apartman és lakás. Mindez 2000nm alapterületű.

A tágas hangulatos pince helyszíne lehet különböző rendezvényeknek. Mellette klubhelyiségek mosdók minden ami a vendégfogadáshoz kell. A pinceszint felett 3 új apartman várja külön terasszal, balatoni panorámával új tulajdonosát. A tetőtérben egy 115nm-es egy légterű lakás van, különleges hangulatú, vidám vidám színekkel. Itt szintén csodálhatjuk a Balatont az erkélyről és a tetőablakokból is. Az apartmanok egy borászatból kialakított új lakrészek, teljes körűen felújítottak, villanyvezetékek burkolatok nyílászárók újak. Az épület szigetelt, elektromos fűtése van klímával felszereltek a légterek.

 

Az ingatlan 5000m2-es területén készültek újabb bővítési tervek, a képek között megtekinthetőek a látványtervek. Több apartman és akár egy medence is kialakítható. Ezek a tervek már engedélyekkel rendelkeznek, így új tulajdonosa megépítheti ezek alapján. Ezt látni kell!

Kezdjen bele egy jövedelmező vállalkozásba, az ötletelésben segít önnek a webséta is.”[...]


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!