Kosárlabda

2016.04.01. 18:55

Győzelemmel zárnák az alapszakaszt

Veszprém - Zsinórban a tizedik győzelmét zsebelné be a kosárlabda NB I/B nyugati csoportjának zárófordulójában a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém csapata, amely vasárnap (18:00) a TF otthonában lép pályára.

Piltman-Horváth Barbara

A Tehetséges Fiatalok-Budapest csapata három vereség után várja a mérkőzést, legutóbb a Concordia Motax KC Pápa bánt el a fővárosiakkal, a Veszprém megyeiek 61:50-re nyertek, és ezzel megszakították nyeretlenségi sorozatukat.

A veszprémi alakulat jelenleg nagy győzelmi sorozatban van, a PVSK-Kronosz Kiadó ellen bezsebelt hétvégi győzelem a kilencedik volt a sorban. A biztosan az élen záró Mérész-tanítványok 81:68-ra nyertek idegenben, bár a pécsiek nem adták könnyen magukat. A fővárosiak jelenleg a tabella hatodik helyén állnak, de a Veszprémnek nem szabad hátradőlnie, ha nyerni szeretne a budapestiek otthonában. Legutóbbi mérkőzésükön rendkívüli izgalmak közepette, 13 pontos hátrányból fordított a Hoya és nyert 74:68-ra.

Mérész Csaba ezúttal is kemény összecsapásra számít: - Nem téveszt meg bennünket a pestiek aktuális formája és helyezése, tisztában vagyunk a képességeikkel. Nyilván annak örülnék, ha a játék minden elemében felülmúlnánk őket, de ez nem olyan egyszerű. A cél, hogy minél kevesebb legyen a hullámvölgy, ne engedjük meg nekik, hogy lendületbe jöjjenek. Ha csapatként védekezünk és támadunk, emellé jönnek az egyéni pluszok, akkor nyomás alatt tarthatjuk őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!