Kultúra

2013.06.09. 13:36

Színházi buli a Bérletek éjszakáján

Fergeteges buli, hatalmas siker, utcabáli hangulat, gasztronómiai kínálat jellemezte a Bérletek éjszakáját a Veszprémi Petőfi Színház előtti téren pénteken.

Balla Emőke

A nézők a színészekkel együtt hajnalig táncoltak, énekeltek a teátrum zenés, szórakoztató rendezvényén, ahol kedvezményesen lehetett bérletet váltani a következő évad előadásaira. A T-Boys együttes nyitószáma után Oberfrank Pál, a színház igazgatója Gilbert Bécaud Nathalie című számának eléneklésével adta meg az alaphangját a rendhagyó és különleges koncertnek, a direktort a testvére, Oberfrank Péter kísérte zongorán.

 


Fotó: Godzsa Zoárd/Veszprémi Petőfi Színház



Dalra fakadt az est háziasszonya, Halas Adelaida, remek slágerekkel felléptek a veszprémi társulat tagjai: Kéri Kitty, Meszléry Judit, Keresztes Gábor, Kőrösi Csaba, Módri Györgyi, Dominek Anna, Tóth Loon, Máté P. Gábor, Szeles József, Főző Ditta, Vajda Károly, Baranyi Péter, Trokán Anna, Nagyhegyesi Zoltán és Bécsi Kamilla színészek, Péti Krisztina dramaturg, rendezőasszisztens, Keresztes János művészeti titkár.



A meglepetésvendég, Keller János is megénekeltette, megtáncoltatta a közönséget. A rendezvény ötletgazdája, Kellerné Egresi Zsuzsanna, a színház értékesítési vezetője elmondta: a Bérletek éjszakáját jövőre is szeretnék megrendezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!