Kultúra

2011.10.11. 17:11

Exkluzív színházi évad

Balatonfüred - Exkluzív környezetben, és szolgáltatásokkal bővül a Pannon Várszínház Anna Grand Hotelben tartott előadássorozata az idei évadban.

Szabó Zsuzsanna

A veszprémi Pannon Várszínház és a balatonfüredi Anna Grand Hotel között immár harmadik éve tartó együttműködés eredményeként az idei évadban öt új darabot láthat a közönség. Az első, október 29-i előadásban Haumann Péter  Szókratész védőbeszédét adja elő, majd Eszenyi Enikő A gyönyörben nincs középút című színházi estje látható novemberben. Decemberben a nosztalgikus hangulatú Tánc-dal-fesztivál érkezik a 60-as, 70-es, és 80-as évek slágereivel, az új évet pedig Molnár Ferenc Játék a kastélyban című vígjátéka nyitja. A 2011/2012-es színházi évadot a Titkos dalok című Cseh Tamás-Bereményi Géza szerzőpáros dalaiból készült ősbemutató zárja márciusban. Az előadások szombatonként, 19 órakor kezdődnek az Anna Grand Hotelban.

Vándorfi László színházigazgató kiemelte, a két intézmény szoros együttműködése országosan is egyedülálló kezdeményezés, mely az igényes szórakozás mellett kulturált borfogyasztással és társadalmi élménnyel párosul. Lengyel Ernő, a hotel ügyvezető igazgatója hozzátette, a színház előadásaival a város és intézményük már nem csak a gasztronómia és a borkultúra, de a színházkultúra méltó helyszínévé is válik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!